Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
2.92
3 stars: Normal
24 pareri

Inchirieri remorci si platforme auto Timisoara

0 stars: 0.00 din 0 pareri

35 lei Lei
Brand
Remorca auto 750kg
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Bine a-ti venit pe website-ul nostru de inchirieri remorci, cu o vasta experienta in inchirieri de remorci, firma noastra va oferta o multitudine de remorci si platforme auto.

Avem sediul in Timisoara si va oferim remorci non-stop, 7 zile din 7. Va oferim servicii rapide, calitative atunci cand doriti sa inchiriati o remorca sau o platforma.

Este esential sa aveti la dispozitie o remorca buna pe un carlig bun. De aceea va oferim exact ceea ce va doriti la preturi corecte.

Unele remorci sau platforme sunt facute pentru uz personal (sau pentru companii mici), pentru care orice autovehicul are un carlig adecvat, dar anumite remorci/platforme fac parte din camioane mari numite camioane semi-remorc?, folosite pentu transportul en-gros al marfurilor.

Remorcile acoperite sau remorcile cu prelata de transportat motocilete pot fi de obicei remorcate de camionete sau furgoane, nefiind necesar pentru a le folosi nici un alt document in afara categoriei B a permisului de conducere. Remorcile specializate, ca de exemplu remorcile simple deschise, remorcile platforma pentru transportul motocicletelor sau remorcile pentru transportul bicicletelor, sunt mult mai mici si pot fi remorcate si de autoturismele normale.

In prezent remorcile sunt specializate pe foarte mule categorii in functie de tipul incarcaturii. Astfel, exista remorci pentru transportul animalelor vii, pentru transportul diferitelor marfuri, transportul ambarcatiunilor, sky-jet-urilor, motocicletelor , ATV-urilor, transportul altor autoturisme, remorci folosite pe santier sau remorci publicitare.

Suntem primii in inchirieri remorci, inchirieri platforme si investim continu in viziunea pe care am avut-o de la inceput. Astfel suntem mereu cu un pas inaintea tuturor celor ce incearca sa ne copieze sau sa ne imite.

Va invitam sa vedeti remorcile, platformele noastre si sa inchiriati remorca sau platforma dorita.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura