Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
2.92
3 stars: Normal
24 pareri

GPS tracker LK 720 - releu de inalta precizie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

200 lei Lei
Brand
Tip releu
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Functii principale:

1. Design ascuns si instalare usoara: designul perspectivei releului face ca dispozitivul sa fie foarte convenabil pentru ascundere si instalare
2. Tensiune larga de functionare 10-40V CC, compatibila cu vehiculele de pe piata
3. Opriti de la distanta, reluati combustibilul: odata ce vehiculul a fost furat sau intampinati orice urgenta, veti putea opri combustibilul de la distanta prin SMS sau APP pentru a opri vehiculul, desigur puteti relua combustibilul de la distanta.
4. Moduri de pozitionare dubla GPS + LBS: Daca semnalul GPS este bun, dispozitivul se va localiza prin satelit gps, daca nu, dispozitivul se va localiza prin intermediul LBS! In modul de localizare GPS, precizia este de 5-10 metri, in modul de localizare LBS, precizia este de 100-1000 metri!
5. Urmarirea in timp real: Puteti urmari in timp real dispozitivul pe Google Maps prin telefonul mobil, tableta si computerul, iar intervalul minim de incarcare a datelor este de 10 secunde
6. Redarea istoricului traseului: APP-ul si serverul web pot inregistra datele de incarcare ale dispozitivului pana la 6 luni, puteti reda traseul istoric in orice moment.
7. Mod de economisire a energiei: dispozitivul va intra in modul standby automat atunci cand nu exista vibratii timp de 3 minute, va trece in modul de lucru atunci cand detecteaza din nou vibratiile
8. Alarma cu viteza excesiva: Aceasta alarma functioneaza numai in modul de pozitionare continua. Cand viteza unitatii depaseste viteza prestabilita, va trimite mesaj de alarma de viteza! la numarul de administrator la fiecare 5 minute.
9. Alarma de agitare: Dupa ce ati efectuat setarea alarmei de agitare, mentineti trackerul stationat timp de 5 minute, apoi aceasta functie va incepe sa functioneze. Va trimite alarma senzor SMS! la numarul de administrator atunci cand unitatea este socata.
10. Alarma de miscare: Cand unitatile raman nemiscate intr-un loc timp de 10 minute, utilizatorul poate configura alarma de miscare prin aceasta comanda miscare + pasord, apoi in cazul in care dispozitivul s-a mutat 500m, va trimite alarma SMS Move Alarm + Latitudine si longitudine la numarul autorizat.
11. Fence virtual: Setati un gard virtual pentru ca trackerul sa-si restrictioneze miscarile intr-un district. Unitatea va trimite informatii de alarma catre APP si serverul web atunci cand iese sau intra in acest district.
12. Modul de repaus:
Modul Sleep by Time: Dupa ce a facut aceasta setare, tracker-ul va functiona doar 5 minute dupa ce s-a trezit, iar inapoi in modul Sleep, GPS se va opri si GSM va functiona in modul de consum redus. SMS, apel va putea trezi trackerul.
Sleep by modul senzor de soc: Dupa ce a facut aceasta setare, daca nu exista soc timp de 5 minute, tracker-ul va functiona in modul "sleep by shock", GPS-ul se va opri, GSM va functiona in consum redus. Vibratiile, SMS-urile, apelurile vor putea trezi trackerul.
13. Alarma linie de taiere ilegala: in modul brat, daca cineva taie firele dispozitivului, veti putea primi informatii de alarma de pe dispozitiv

Specificatii:
Dimensiune: 31 (L) x 31 (L) x 57 (H) mm
Greutate: 29,3 g
Retea: 2G GSM / GPRS
Banda: 2G GSM: 850/900/1800 / 1900Mhz
Sensibilitate GPS: -159dBm
Precizie GPS: 5m
Precizie LBS: 100-2000m
GPS Ora de pornire: Stare rece 45s, Stare cald 35s, Stare cald 1s
Tensiune de lucru: 10-40V DC
Baterie de rezerva: Baterie Li-ion polimerica 3.7V 80mAh incarcata
Temperatura de pastrare: de la -40 C la + 85 C
Temperatura de functionare: de la -20 C la + 65 C
Umiditate: 5% - 95% fara condensare
Functii speciale: alarma ilegala a liniilor de taiere, combustibil taiat la distanta, alarma vibranta

Foarte simplu de montat si foarte eficent
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati

Pentru mai multe detalii video www.trolii-auto.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura