Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
2.92
3 stars: Normal
24 pareri

Brat superior de corectie directie Upper Control Arm 2"Lift

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1500 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Brat superior de corectie directie Upper Control Arm 2"Lift Ford Ranger T6 T7 T8

Cand vine timpul sa ridicati sau sa modificati un vehicul IFS, primul semn de probleme este de obicei alinierea si manipularea suspensiei fata. In timp ce reglajele minore se pot face de obicei cu suruburile inferioare inferioare, ridicatoarele mai mari vor avea nevoie de mult mai mult!

O alta problema pe care o gasesc multi este ca, odata ce este montat un soc de deplasare mai lung sau un pachet de arcuri care permite o deplasare sporita, bratele de control superioare pot contacta sasiul sau arcul in sine. Un unghi mai abrupt pe bratul de control superior deplaseaza articulatia de directie in interior si creste unghiularitatea articulatiilor cu bila, uneori maximizand miscarea acestora.

Cu o inaltime ridicata a suspensiei, articulatia sferica superioara a unei terte parti este fortata sa functioneze la un unghi extrem si este posibil ca anvelopele mai late sa nu degajeze bratele de control superioare din fabrica. O articulatie cu bile terta parte suprasolicitata are, de asemenea, potentialul de a se separa sau de a se rupe, ducand la esecuri catastrofale ale suspensiei, directiei si osiei CV. Solutia preferata este inlocuirea bratului din fabrica cu un brat nou proiectat, care permite o distanta mai mare pentru bobinele secundare mai groase sau mai grele necesare in general pentru ridicarea vehiculului.

Acest brat de control superior, prevazut cu articulatie sferica si bucse de inalta calitate, acest brat este proiectat pentru a corecta unghiurile de aliniere, mentinand in acelasi timp calitatea de rulare din fabrica. Modelele din otel turnat ofera rezistenta si durabilitatea necesare pentru cele mai exigente medii.

Caracteristici :

- Material: Otel

- Vine cu articulatie sferica

- Proiectare pentru a corecta unghiurile de aliniere

Note:

- Se recomanda instalarea profesionala

- Se potriveste numai pentru modelul de vehicul 4WD si LIFT UP 2 "

- Atunci cand instalati aceste brate de control, va rugam sa ridicati articulatia masinii pentru a face echilibrul bratului de control inainte de a bloca bucsa. Deoarece va prelungi durata de viata a bucsei. Daca nu ati echilibrat bratul de control inainte de a bloca bucsa, dupa instalare bucsa se va rasuci si va reduce durata de viata a bucsei.

- S-ar putea sa fie nevoie sa va schimbati jantele pentru a se potrivi acestui articol.

Aplicatii:

Modelul anului

FORD RANGER T6 2012-2014

FORD RANGER T7 2015-2017

FORD RANGER T8 2018 BI-TURBO XLT WILDTRAK

Continutul pachetului :

- 1 pereche (stanga si dreapta) bratul de control frontal superior

Dimensiunea ambalajului: 44 x 37 x 15 cm

Greutatea ambalajului: 9 kg

Greutate reala: 8,8 kg.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura